Kunderne siger ...

Samarbejdet med Medarbejderne er som at have sin egen HR-afdeling.

Brian Jensen
Waskönig i Kolding

I forbindelse med ansættelse af værkfører til S.E.J. Bilers autoværksted, valgte vi at køre rekrutteringsforløbet i samarbejde med Frederik hos Medarbejderne ApS.

Theis W. Jeppesen
Indkøb & Salg, S.E.J. Biler A/S

Det har været en stor succes for at os at anvende Medarbejderne både til produktionsmedarbejdere, men også til administrative medarbejdere.

Birgitte Jønsson
Horsens Polstring A/S

Vi er en virksomhed som producerer 140 timers drift - fordelt over 7 dage. Vi har derfor brug for gode stabile / trofaste vikarer og her spiller Medarbejderne ApS en stor rolle.

Thomas Wojcik
Danpo A/S

Vi  har brugt Medarbejderne i snart 2 år og har været glade for samarbejdet.

Martin har været god til at finde den rette medarbejder, som kan leve op til de krav vi stiller.

Susanne og Lone
Sola Green

Vi oplever, at Medarbejderne er gode til at finde dygtige vikarer, der svarer til de kvalifikationer vi efterspørger, også når det er med kort varsel.

Sonny Schrøder
Heco Filtration A/S

Vi har den fornøjelse at arbejde sammen med medarbejderne og  fået et super team til at hjælpe på vores lager med at løse mange forskellige arbejdsopgaver , og det har de gjort til ug. Jeg kan kun anbefale medarbejderne, da de altid er klar med lige de folk vi skal bruge.

Brian Thomsen
Autobude

Medarbejderne søgte, baseret på vores stillingsbeskrivelse, efter emner i det område vi på forhånd havde aftalt. Vi blev efterfølgende præsenteret for 3 kandidater med en grundig vurdering af egnethed. Ros for en professionel og ukompliceret rekruttering der gav det rigtige resultat.

Jesper Pedersen
Direktør, Novoferm Danmark ApS

Vi har nu arbejdet sammen med vikarbureauet medarbejderne i ca. 1 år, samarbejdet har fungeret fint, bureauet har været i stand til at finde de medarbejdere, med de kompetencer, og i hastighed vi har haft brug for.

Michael Hejlesen
Produktionschef, Dansk Vindues Industri

Vi får i stor udstrækning de vikarer vi efterspørger og det er dygtige vikarer med god kvalitet. Kommunikationen er også i top dvs vikarbureauet er til at få fat i når man kontakter dem.

Filip Bak
Teamleder, Lemvig-Müller

Et supert samarbejde er nu endt med ansættelse af en yderst kompetent medarbejder, der i sin tilbagemelding alene har udtrykt sig positivt om forløbet og som hele tiden har følt sig godt informeret.
Alt ialt har Falco A/S haft en meget god dialog gennem rekrutteringsfasen og vil uden tvivl vende tilbage når timerne igen bliver for mange for hvor stab.

Ole Lund
Falco A/S

Vi stod i den situation, at vi manglede en medarbejder nu og her. Vi kontaktede Henrik, som lyn hurtig sendte en medarbejder.

Marianne Mikkelsen
Gantrup Byggemarked

Vi er glade for vores samarbejde med Medarbejderne, som netop forstår vores virksomheds behov og som er klar når vi kalder!

Jan Nørgaard
Produktionschef, Tinby Danmark A/S

Virksomheden stod i en situation, hvor ordretilgangen var meget ustabil, og valgte derfor at benytte et vikarbureau. Af de tre vikarer som vi har benyttet i efteråret, har vi fast ansat de to, så vi må sige at det har været over vores forventninger.

Arne Høyem
Inwido Produktion A/S

Vi er her på Grønvang godt tilfredse med samarbejdet med Vikarbureauet Medarbejderne. I har været rigtig gode til at være på pletten, også med kort varsel, når vi har haft brug for ekstra assistance.

Johnny Sørensen
Produktionsleder, Grønvang

Vi anser Medarbejderne ApS, som en væsentlig samarbejdspartner på personaleområdet, og har desuden oplevet deres konsulenter som nysgerrige, engagerede og ikke mindst, særdeles interesserede i vores virksomhed.

Bo Høiris Christensen
Direktør, Dan-Alu Skive A/S

Vi er særdeles tilfredse med såvel dialog samt samarbejde med Medarbejderne, som er med til at skabe værdi og glæde til gavn for vores forretning og ikke mindst for vores kunder.

Dan Knudsen
Fabrikschef, Scandic Food, Taars

Vores produktion stiller ofte krav til hurtig omskiftelighed - ved de spidsbelastninger der opstår har vi et godt samarbejde med medarbejderne som opfylder vores ønsker og krav om stor flexibilitet - Og så er de altid nemme at komme i kontakt med.

Kalle Fisker
Mester, Tulip Vejle

Kontakt os i dag!

Kontakt Medarbejderne hvis du vil samarbejde med et professionelt vikarbureau, hvor respekt, dialog og netværk sikrer det rigtige match i første forsøg. Du finder os over hele landet!

Ring til os på 87 800 888

Send os en besked

Navn mangler
Email mangler
Besked mangler
Invalid Input

Top
Thrane.nu