Vi anser Medarbejderne ApS, som en væsentlig samarbejdspartner på personaleområdet, og har desuden oplevet deres konsulenter som nysgerrige, engagerede og ikke mindst, særdeles interesserede i vores virksomhed.

Vores samarbejde med Medarbejderne ApS startede for alvor op i slutningen af 2014, hvor vi indså, at brugen af vikarer og dermed den fleksible arbejdskraft, var optimal for vores virksomhed. Vi ser det som en stor fordel, at vi med ganske kort varsel kan indkalde flere medarbejdere, som kan bruges i såvel korte, som længerevarende vikariater. Vi anser Medarbejderne ApS, som en væsentlig samarbejdspartner på personaleområdet, og har desuden oplevet deres konsulenter som nysgerrige, engagerede og ikke mindst, særdeles interesserede i vores virksomhed. Derudover har Medarbejderne ApS haft gode konstruktive samtaler med vore egne produktionsfolk, for at forklare også dem, hvordan et vikarbureau fungerer.

Foruden vikarløsninger og interim ansættelser, har vi haft den fornøjelse, at Medarbejderne ApS også har fundet gode medarbejdere til faste administrative stillinger. Siden 2015 er det således blevet til et samarbejde på rekrutteringsområdet, hvor ikke mindre en 5 interne stillinger er blevet besat med hjælp fra Medarbejderne ApS.

Med disse ord, giver jeg min bedste anbefaling til Medarbejderne ApS.

Bo Høiris Christensen

Kontakt os i dag!

Kontakt Medarbejderne hvis du vil samarbejde med et professionelt vikarbureau, hvor respekt, dialog og netværk sikrer det rigtige match i første forsøg. Du finder os over hele landet!

Ring til os på 87 800 888

Send os en besked

Top
Thrane.nu