I forbindelse med ansættelse af værkfører til S.E.J. Bilers autoværksted, valgte vi at køre rekrutteringsforløbet i samarbejde med Frederik hos Medarbejderne ApS.

I forbindelse med ansættelse af værkfører til S.E.J. Bilers autoværksted, valgte vi at køre rekrutteringsforløbet i samarbejde med Frederik hos Medarbejderne ApS. Med engagement, oprigtighed og god fornemmelse for de værdier og mennesker der driver S.E.J. Biler, har Frederik forholdt sig nøgternt til de kandidater som vi har haft gennem processen. Alle aspekter er blevet vendt, og på intet tidspunkt har vi haft fornemmelsen af, at en kandidat blev forsøgt ”solgt ind”. Det har for os betydet stor tryghed. Desuden har Frederiks engagement, igennem den løbende dialog, kastet mange gode inputs af sig. Inputs som vi vil bruge til den fortsatte udvikling af S.E.J. Biler. Vi er glade for samarbejdet med Frederik, og håber at kunne udvikle dette fremadrettet.

Theis W. Jeppesen

Kontakt os i dag!

Kontakt Medarbejderne hvis du vil samarbejde med et professionelt vikarbureau, hvor respekt, dialog og netværk sikrer det rigtige match i første forsøg. Du finder os over hele landet!

Ring til os på 87 800 888

Send os en besked

Top
Thrane.nu