For os handler det om mere end "bare" at sende medarbejdere ud i job. Vores styrke ligger i tæt og personlig kontakt til både vores kunder og vikarer. I Medarbejderne er vi store nok til at have erfaringen og de rette kompetencer. Men vi er ikke blevet så store, at jeres virksomhed ikke er vigtig for os.

Hvordan arbejder vi?

Som virksomhed

Du henvender dig til os med en specifik vikaropgave, og sammen gennemgår vi krav, ønsker og behov. Derefter modtager du et tilbud fra os. Efter din bekræftelse går vi i gang med at udsøge passende kandidater fra vores emnebank og/eller via annoncering.

Ved rekruttering står vi for at søge, udvælge kandidater, afholde samtaler og udarbejde kandidatpræsentationer. Herefter gennemgår vi i fællesskab kandidaterne, og du udvælger de kandidater, som du ønsker samtale med.

Vikar

Du kommer ind til et personligt møde på et af vores kontorer. Efterfølgende indhenter vi reference fra tidligere arbejdsgivere.
Alle mennesker har forskellige mål og ønsker, og det tager vi hensyn til. Vores database har derfor et meget bredt indhold af dygtige og ivrige medarbejdere. Følg os på Facebook, hvor vi løbende slår nogle af vores stillinger op.

Kandidat

Som kandidat i Medarbejdernes rekrutteringsdatabase kan du blive kontaktet af os, hvis vi har en jobåbning der matcher dine kompetencer. Herefter følger en personlig samtale med en af vores konsulenter og eventuelt en Master MPA. Har du den rette profil til jobbet, bliver du indkaldt til samtale med den pågældende virksomhed.

Kontakt Medarbejderne hvis du vil samarbejde med et professionelt vikar- og rekrutteringsbureau, hvor respekt, dialog og netværk sikrer det rigtige match i første forsøg, eller hvis du vil registreres i vores rekrutteringsdatabase.

Medarbejderne er medlem af brancheforeningen VikarBranchen – en del af Dansk Industri. Det betyder at Medarbejderne efterlever foreningens godkendelsesordning og løbende er under supervision af eksterne revisorer.

Kontakt os i dag!

Kontakt Medarbejderne hvis du vil samarbejde med et professionelt vikarbureau, hvor respekt, dialog og netværk sikrer det rigtige match i første forsøg. Du finder os over hele landet!

Ring til os på 87 800 888

Send os en besked

Top
Thrane.nu