Vikarerne siger ...

Jeg anbefaler bestemt gerne dig og Medarbejderne til andre kontorfolk der mangler job, da I bare er super gode og yder en god og professionel service og engagement.

Birte

Jeg har arbejdet for Medarbejderne i ca. et år og har i den tid prøvet al muligt. Livet som vikar er til tider flygtigt, men Medarbejderne sørger for en god struktur via en professionel tilgang til tingene og en god omgangstone. Jeg ved hele tiden hvor jeg står, hvor jeg skal hen og hvem jeg kan kontakte i tilfælde af det ene og andet og det gør en meget stor forskel.

Danni

Det har været en fornøjelse, at arbejde i en virksomhed der har overblik i både den enkelte medarbejders situation, samt i virksomhedernes behov. Der er altid styr på tingene der vil opstå i den beskedne situation for medarbejderne.

Ebbe Moshage

Ved at arbejde for medarbejderne har jeg været ude i nogle interessante virksomheder, hvor jeg har mødt en masse venlige og interessante mennesker. Jeg har også fået prøvet nogle erhverv jeg ellers ikke ville have skænket en tanke.

Lars Quitzau

Efter en periode som arbejdsløs, kontaktede jeg Vikarbureauet Medarbejderne for at få vikararbejde. Jeg har nu været i Vikarbureauet i et år. Vikarbureauet opleves som professionelle i deres håndtering af medarbejdere. Jeg har haft et godt samarbejde med Martin, der har gjort et stort arbejde for at finde et fast job til mig.

Lone Holst Andersen

Jeg har været tilfreds med medarbejderne, rigtig fin kontakt med de ansatte hvis der skulle være noget.

Mads Flindt

Min tid hos Vikarbureauet Medarbejderne har været en positiv og afgørende oplevelse, for uden dem havde jeg ikke været i gang i en tid med arbejdsløshed. De giver en meningsfyldt hverdag, de overholder deres aftaler, er nemme at tale med og er der altid for dig.

Michael Sørensen

Ved medarbejderne, er du som vikar deres person hos kunden. Du er den der gør at, kunden vil se en af os næste gang kunden har brug for hjælp. Dem som arbejder i Vikarbureauet Medarbejderne er der for at skabe en kontakt for dig. De har et netværk der gør at du kommer kan komme i et fast job, for det er noget som de også ønsker for dig - de er jo nogle søde mennesker.

Nick

Tak for min tid som vikar for jer, det har været en spændende og anderledes tid! Jeg var lidt skeptisk i starten må jeg indrømme, og troede at det ville være stressende at skulle rundt på forskellige virksomheder og have nye kolleger, arbejdsopgaver, arbejdstimer m.m.

Nicolai Lauridsen

Jeg siger også tak for et godt samarbejde igennem de sidste næsten 2 år. Det har bare kørt uden problemer selv taget i betragtning, at jeg har været så meget syg det sidste års tid.

Per

Jeg har været utrolig glad for vores samarbejde, noget jeg hellere end gerne vil være med i igen. I har givet mig nogle muligheder for personlig udvikling, og det er rart. Jeg håber, at det vikariat jeg har nu kan fortsætte, ellers har I stadig min arbejdskraft at gøre godt med.

Stephan Sørensen

Jeg syntes at medarbejderne vikar service er et kanont sted at arbejde eller med andre ord arbejde for. Jeg skylder dem nu 2 gange at jeg har kunne beholde både lejlighed samt bil idet at de har holdt mig i arbejde.

Thomas Erik Lorenzen Jensen

Hvordan er det at være vikar? Et spørgsmål jeg tit er blevet stillet og et spørgsmål jeg altid har troet jeg havde svaret på. Efter min tid ved Medarbejderne fik jeg et helt andet syn på det at være vikar. Jeg kom med udgangspunktet om, at det var dårlige forhold, men må sige, at jeg blev positivt overrasket.

Thomas Lybek

14 dage efter indmeldelse hos Tina fra medarbejderne, havde min kæreste arbejde i weekenden, og dette har holdt indtil pr. dags dato. Resultatet skyldes til dels fordi medarbejdernes samarbejdspartner er tilfredse med min kærestes arbejde, men ikke mindst fordi Medarbejderne i Horsens er proaktive, troværdige og værdiskabende både over for deres kunder og medarbejdere.

Uffe Jakobsen

Jeg oplever vikarbureauet Medarbejderne som et pålideligt bureau, der kan tilbyde længerevarende vikariater. Kommunikationen oplever jeg som god, venlig og høflig mundtligt som skriftligt.

Ulrik Rasmussen

Jeg vil gerne sige tak til Medarbejderne fordi de hjalp mig med at få det job jeg har i dag. Jeg blev som den eneste sendt til samtale - for som Martin sagde, du passer bare ind i virksomheden.

Unni Christensen

Kontakt os i dag!

Kontakt Medarbejderne hvis du vil samarbejde med et professionelt vikarbureau, hvor respekt, dialog og netværk sikrer det rigtige match i første forsøg. Du finder os over hele landet!

Ring til os på 87 800 888

Send os en besked

Navn mangler
Email mangler
Besked mangler
Invalid Input

Top
Thrane.nu