Medarbejderne søgte, baseret på vores stillingsbeskrivelse, efter emner i det område vi på forhånd havde aftalt. Vi blev efterfølgende præsenteret for 3 kandidater med en grundig vurdering af egnethed. Ros for en professionel og ukompliceret rekruttering der gav det rigtige resultat.

I forbindelse med udvidelse af vores aktiviteter på sjælland havde vi ultimo 2011 brug for en servicemontør med erfaring fra port branchen.

Vi valgte at lade rekrutteringsfirmaet Medarbejderne hjælpe os med opgaven, da vi gerne ville have en professionel udvælgelse af egnede kandidater.

Medarbejderne søgte, baseret på vores stillingsbeskrivelse, efter emner i det område vi på forhånd havde aftalt. Vi blev efterfølgende præsenteret for 3 kandidater med en grundig vurdering af egnethed.

Medarbejderne støttede os i den efterfølgende samtale med kandidaterne og vi var herefter afklaret med hvem vi ønskede som fremtidig medarbejder.

Personen er ansat og har i skrivende stund været aktiv i sit nye job i 4 måneder. Vi har fået den medarbejder vi ønskede og det er indlysende at vi også næste gang vil benytte Medarbejderne til lignende opgaver.

Ros for en professionel og ukompliceret rekruttering der gav det rigtige resultat

Jesper Pedersen

Kontakt os i dag!

Kontakt Medarbejderne hvis du vil samarbejde med et professionelt vikarbureau, hvor respekt, dialog og netværk sikrer det rigtige match i første forsøg. Du finder os over hele landet!

Ring til os på 87 800 888

Send os en besked

Top
Thrane.nu