Vi er glade for vores samarbejde med Medarbejderne, som netop forstår vores virksomheds behov og som er klar når vi kalder!

Vi er en dynamisk virksomhed der er i konstant forandring, og som udvikler specialråvarer til produktløsninger og behersker en lang række teknologier til forædling af produkter, herunder in-mould coating, lakering og belægning. Vi udvikler, fremstiller og leverer polyuretanløsninger til en bred vifte af virksomheder verden over.

I denne foranderlige proces har vi brug for en stærk leverandør af bemandings- og vikarløsninger, en leverandør som forstår vores virksomhed og som kan levere kvalificerede ansatte til både den daglige drift og til specialopgaver hvor der kræves en helt særlig indsats. Vi er glade for vores samarbejde med Medarbejderne, som netop forstår vores virksomheds behov og som er klar når vi kalder!

Jan Nørgaard

Kontakt os i dag!

Kontakt Medarbejderne hvis du vil samarbejde med et professionelt vikarbureau, hvor respekt, dialog og netværk sikrer det rigtige match i første forsøg. Du finder os over hele landet!

Ring til os på 87 800 888

Send os en besked

Top
Thrane.nu