Vi er en virksomhed som producerer 140 timers drift - fordelt over 7 dage. Vi har derfor brug for gode stabile / trofaste vikarer og her spiller Medarbejderne ApS en stor rolle.

Danpo er en fødevarevirksomhed som producere forædlede Kyllinge produkter, vi er en virksomhed som producerer 140 timeres drift - fordelt over 7 dage.  Som sagt har vi brug for mange medarbejder i form af fast ansatte, men som sagt har vi brug for gode stabile / trofaste vikarer og her spiller Medarbejderne ApS en stor rolle. Personlig er jeg ansvarlig for Færdigvare lageret i Farre, og jeg har stor erfaring med brug af vikarer. Der er mange afd. her i Farre hvor vi bruger vikarer med stor succes.

For mig og Danpo er det vigtig at Vikarerne føler de er en del af teamet på virksomheden, da det er meget vigtig for os at få personale der lever sig ind i dagligdagen og tager ansvar, nye ideer er også velkomne. Hvis man viser hinanden respekt og hjælper hinanden og gerne vil det, kommer man langt. Jeg ser også sådan på en ny medarbejder, at hvis i så fald man har brug for at spørge flere gange om en opgave, så er det super godt, nogle er hurtig til at lære andre skal ha mere tid. Alder har ikke den store betydning der er plads til alle.

Thomas Wojcik

Kontakt os i dag!

Kontakt Medarbejderne hvis du vil samarbejde med et professionelt vikarbureau, hvor respekt, dialog og netværk sikrer det rigtige match i første forsøg. Du finder os over hele landet!

Ring til os på 87 800 888

Send os en besked

Top
Thrane.nu