Efter en periode som arbejdsløs, kontaktede jeg Vikarbureauet Medarbejderne for at få vikararbejde. Jeg har nu været i Vikarbureauet i et år. Vikarbureauet opleves som professionelle i deres håndtering af medarbejdere. Jeg har haft et godt samarbejde med Martin, der har gjort et stort arbejde for at finde et fast job til mig.

Efter en periode som arbejdsløs, kontaktede jeg Vikarbureauet Medarbejderne for at få vikararbejde. Jeg har nu været i Vikarbureauet i et år.

Vikarbureauet opleves som professionelle i deres håndtering af medarbejdere. Jeg har haft et godt samarbejde med Martin, der har gjort et stort arbejde for at finde et fast job til mig.

Jeg har altid kunnet komme i kontakt med vikarbureauet, uanset hvornår jeg har ringet.

Det administrative som Lene har sørget for, har været godt. Lene har hjulpet mig med papir, så jeg kunne se, hvor mange timer jeg har haft samlet set, og hvor mange km jeg har kørt, til brug for selvangivelsen.

Stor tak til Lene og Martin. Det har været super dejligt at komme hos jer. Jeg kan give de bedste anbefalinger.

Lone Holst Andersen

Kontakt os i dag!

Kontakt Medarbejderne hvis du vil samarbejde med et professionelt vikarbureau, hvor respekt, dialog og netværk sikrer det rigtige match i første forsøg. Du finder os over hele landet!

Ring til os på 87 800 888

Send os en besked

Top
Thrane.nu