14 dage efter indmeldelse hos Tina fra medarbejderne, havde min kæreste arbejde i weekenden, og dette har holdt indtil pr. dags dato. Resultatet skyldes til dels fordi medarbejdernes samarbejdspartner er tilfredse med min kærestes arbejde, men ikke mindst fordi Medarbejderne i Horsens er proaktive, troværdige og værdiskabende både over for deres kunder og medarbejdere.

Min kæreste og jeg var rundt til 3 vikarbureauer i Horsens ca. maj måned i 2011. Da min kæreste kommer fra Polen og er meget interesseret i at arbejde. Da vi ikke havde hørt noget, tog vi en runde til de samme vikarbureauer i starten af oktober måned. De sagde, at de ikke havde noget lige nu. Det var ikke til at skaffe arbejde. De beklagede meget. Men det kunne vi ikke bruge til noget. I perioden maj til og med september søgte min kæreste også deltidsjob, da hun er studerende.

Så tog vi ned til Medarbejderne i Horsens, så skulle de have chancen. Min kæreste blev tilmeldt via personalekonsulent Tina Randlev Møller. Yderst venlig, imødekommende og professionel. Mere end man kan sige om de andre vikarbureauer. Bare tilmelding ved de andre vikarbureauer virkede upersonligt og meget rutinepræget, hvor man hos medarbejderne får en nærværende, tillidsfuld samt professionel behandling. De tilpasser ens ønsker for arbejde mht. branche og tider.

14 dage senere efter indmeldelse hos Tina fra medarbejderne, havde min kæreste arbejde i weekenden, og dette har holdt indtil pr. dags dato. Resultatet skyldes til dels fordi medarbejdernes samarbejdspartner er tilfredse med min kærestes arbejde, men ikke mindst fordi Medarbejderne i Horsens er proaktive, troværdige og værdiskabende både over for deres kunder og medarbejdere.

Deres slogan på deres hjemmeside ”din medspiller på arbejdsmarkedet” lever de fuldt ud op til.

Uffe Jakobsen

Kontakt os i dag!

Kontakt Medarbejderne hvis du vil samarbejde med et professionelt vikarbureau, hvor respekt, dialog og netværk sikrer det rigtige match i første forsøg. Du finder os over hele landet!

Ring til os på 87 800 888

Send os en besked

Top
Thrane.nu